Genel

YALOVA’NIN GURURU OLDU

4. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Equilibrio Dalında Türkiye 2. olan Deniz Yıldırım, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından bisikletle ödüllendirildi. 76 ilden 756 yarışmacı katıldı Diyarbakır Valiliği,..

YALOVA’NIN GURURU OLDU

4. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Equilibrio Dalında Türkiye 2. olan Deniz Yıldırım, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral tarafından bisikletle ödüllendirildi.

76 ilden 756 yarışmacı katıldı

Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve Akıl Zekâ Oyunları Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen ve iki gün süren Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Türkiye Finali’nde, 76 ilden 10-14 yaşarası 756 ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşan yarışmacılar Mangala, Kulami, Pentago, Reversi, Q-bitz, Equilibrio, dallarında yarıştı.

Tebrik etti

Altınova Piyalepaşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Deniz Yıldırım, Altınova Milli Eğitim İlçe Müdürü Zeki Sitar ve ailesi ile birlikte Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’ı makamında ziyaret etti. Deniz Yıldırım’a başarılarının devamını dişleyen Başkan Oral, “4. Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası finalinde ilimizi temsil ederek Equilibrio Dalında Türkiye 2. olan Deniz Yıldırım evladımızı, ailesini ve öğretmenlerini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Ziyarette; Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, 4. Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasında Equilibrio Dalında Türkiye 2. olan Deniz Yıldırım’a bisiklet hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL