Genel Spor

“YALOVA’YI VE ALTINOVA’YI EBBL’DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL)’de B Grubunda mücadele eden Altınova Belediyespor’un Genel Menajeri Gökhan Sosa,” Arkadaşlığın, saygının ve sevginin ön planda olduğu bir ekip kurduk” dedi. EBBL’de yeni bir ekip..

“YALOVA’YI VE ALTINOVA’YI EBBL’DE EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ”

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi (EBBL)’de B Grubunda mücadele eden Altınova Belediyespor’un Genel Menajeri Gökhan Sosa,” Arkadaşlığın, saygının ve sevginin ön planda olduğu bir ekip kurduk” dedi.

EBBL’de yeni bir ekip olmalarına vurgu yapan Sosa, Yalova’yı ve Altınova’yı basketbolda en iyi şekilde temsil edip gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini sözlerine ekledi.

“Devre arasına 3’de 3 yaparak girmek istiyorduk”

Altınova Belediyespor Genel Menajeri Gökhan Sosa,” Sezona birbirinden güzel iki galibiyetle başladık. Hafta sonunda sahamızda Karamürsel karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Buna nazar boncuğu gözüyle bakıp bundan sonra yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Grup maratonu 6 hafta ancak transfer sezonu 5 Mayısta sona eriyor. Bu da takımlara ilk 4 hafta da transfer yapma imkanı sağlıyor. Tüm dengeler burada bozulabiliyor. Birçok takım Türkiye Basketbol Ligi, Türkiye Basketbol 2. Ligi’nden haftalık oyuncuları kadrolarına katabiliyor. Birçok takım rakiplerini analiz ediyor. Ancak maçlarda karşılarına başka takımlar çıkabiliyor. Bunu biz ve diğer gruplarda mücadele eden takımlarda yaşadılar. Biz sezon başında transferlerimizi yaptık ve çalışmalarımıza başladık. Tüm rakiplerimizi analiz ettik. Ama hafta sonunda oynadığımız rakibimizle analiz ettiğimiz arasında dağlar kadar fark var. Bu durum biz ve diğer yarışmacı hedefleri olan takımları da zorda bıraktı. Bunun yanı sıra değerli hakem arkadaşlarımızın tutarsızlıkları. Biz Altınova Belediyespor olarak hakemlerimizin tüm takımlara eşit mesafede olmalarını istiyoruz. Ancak Karamürsel maçımızı yöneten değerli arkadaşlarımız sanki deplasmanda oynayan bizmişiz gibi hal ve tavırlar içine girmeleri oyun disiplinimizi ve motivasyonumuzu bozdu. Takım olarak adil yönetimden yanayız ” diye konuştu.

“Arkadaşlığın, saygının ve sevginin ön planda olduğu bir ekip kurduk “

Şampiyonluk için yola çıktık diyen Sarı Yeşilli ekibin Genel Menajeri Sosa,” Yeni ve genç bir ekibiz. Arkadaşlığın, saygının ve sevginin ön planda olduğu bir ekip kurduk. Bizi birbirimize kenetleyen güzel dostluklarımız var. Genç ve dinamik teknik ekibimizin yanı sıra karakterli oyuncularımızla hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. İlk yarıyı 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle tamamladık. Verilen 1 haftalık arada eksiklerimizi en iyi şekilde gidereceğiz. Bize güvenen herkesi mahcup etmeden Fair-Play ruhu içinde mücadelemizi vereceğiz. Hedefimiz için adım adım düşünüyoruz. Yolun sonunda arzu ettiğimiz noktada olacağız inşallah” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL