Genel Spor

YEŞİLOVA SPOR’DAN NET MESAJ! ‘ŞAMPİYON OLMAYA GE-Lİ-YO-RUZ’

SÜPER Amatör Liginde 12 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da Atatürk Stadyumunda karşılaşacak olan Yalova Yeşilova Spor ve Çınarcık Belediye Spor maçında şampiyon belli oluyor. Ligde namağlup ilerleyen Yalova Yeşilova Spor kulübünde..

YEŞİLOVA SPOR’DAN NET MESAJ! ‘ŞAMPİYON OLMAYA GE-Lİ-YO-RUZ’

SÜPER Amatör Liginde 12 Nisan Çarşamba günü saat 15:00’da Atatürk Stadyumunda karşılaşacak olan Yalova Yeşilova Spor ve Çınarcık Belediye Spor maçında şampiyon belli oluyor. Ligde namağlup ilerleyen Yalova Yeşilova Spor kulübünde hedef 3 puan almak olurken, Çınarcık Belediye Spor’a ise 1 puan yetiyor. Yalova Yeşilova Spor Kulübünün taraftarları ise cezalı olan Kulüp Başkanı Yalçın Oruç için,’ Şampiyonluk maçımızda en önemli destekçimiz kulüp Başkanımız Yalçın Oruç’tur. Bu maça özel olarak affedilip, statta yerini alması gerekir.’ dediler.

‘BAŞKANIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ’

Ligin artık sonuna gelindiğini ve şampiyonun belli olacağını belirten Yalova Yeşilova Spor Kulübü taraftarları Kulüp Başkanı Yalçın Oruç’u statta görmek istediklerini belirtirken yetkililere seslendiler. Şampiyonun belirleneceği maçta Başkan Oruç’u sahada görmek isteyen Yalova Yeşilova Spor Kulübü taraftarları,’ Çınarcık Belediye Spor ile şampiyonluk maçına çıkacağız. Futbolcularımızda ve yönetimimizde tek hedef 3 puan alarak, şampiyon olmaktır. Bizlere her zaman yağmurda, çamurda taraftarının ve takımının arkasında olan kulüp Başkanımız Yalçın Oruç gereklidir. İstenmeyen olaylar yaşandı ve kulüp başkanımız ceza aldı. Olaylar sonrasında rakip takımımızı kulüp başkanımız ziyaret ederek özür diledi. Bizler inanıyoruz ki Çınarcık Belediye Spor yönetimi de bu konuda hassas davranacaktır. Yetkililerden Kulüp Başkanımız Yalçın Oruç’un bu maça özel affedilmesini talep ediyoruz.’ ifadelerine yer verdiler.

ORUÇ:’ŞAMPİYON OLMAYA GELİYORUZ’

GEÇTİĞİMİZ maçta Çınarcık Belediye Spor Kulübü maçında istenmeyen bir olayın yaşandığın ve bu sebeple çok üzgün olduğunu ifade eden Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Geçen devre istenmeyen bir olay vuku buldu. Hatamı biliyorum ve Çınarcık Belediye Spor Kulübü yöneticilerini ve futbolcumuzu ziyaret ederek özür diledik. Şampiyonluk maçında takımımın yanında, taraftarlarımızın yanında olmak istiyorum. Yetkililerin bu çağrımızı dikkate alacağını umut ediyorum. Futbolcularımıza, takımımıza ve taraftarlarımıza inancım tamdır. Şampiyon olmaya geliyoruz.’ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL