Bölge

YÜZDE 30 ZAM İÇİN İMZALAR ATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tüm İşçi ve Şirket personelinin maaşlarına yüzde 30 oranında artış yapılacağını ifade..

YÜZDE 30 ZAM İÇİN İMZALAR ATILDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücrete yüzde 30 oranında zam yapılacağını açıklamasının ardından,  Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tüm İşçi ve Şirket personelinin maaşlarına yüzde 30 oranında artış yapılacağını ifade etti.

Karamürsel Belediyesi’nde çalışan tüm işçiyi kapsayan yüzde 30’luk ücret artışının protokolü imzalandı.

Karamürsel Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında sürdürülen ve Karamürsel Belediyesi’nde çalışan tüm işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonucunda, işçilere yüzde 30 oranında ücret artışı yapılması karara bağlanmıştı. 01/07/2022 tarihinden itibaren geçerli olan ücret artışı yansıtılacaktır.

Karamürsel Belediye Başkanlığı makamında, gerçekleşen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı İdris Ersoy, hazırlanan protokolü ‘Hayırlı olsun’ dileğiyle imzaladı. Atılan imzaların ardından Belediye işçileri ve Hizmet İş Sendikası yetkilileri, enflasyonun çok üzerindeki zam oranı için Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL