Genel

SAADET PARTİSİ, KARAPINAR MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU

SAADET Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Karapınar Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi. İlçe halkını sık sık ziyaret ettiklerini belirten Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam ve teşkilat mensupları mahalle buluşmalarına..

SAADET PARTİSİ, KARAPINAR MAHALLESİNDE VATANDAŞLA BULUŞTU

SAADET Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Karapınar Mahallesinde vatandaşla bir araya geldi.

İlçe halkını sık sık ziyaret ettiklerini belirten Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mustafa Sağlam ve teşkilat mensupları mahalle buluşmalarına aralıksız devam ediyor. Mahallelinin sorunlarını ve taleplerini yakından dinlediklerini belirten İlçe Başkanı Mustafa Sağlam,’ Tarım ve hayvancılıkla ilgili çok sayıda vatandaşlarımızdan şikayetler alıyoruz. Geçimini önemli ölçüde tarım ve hayvancılıkla sağlayan Karapınar mahallemizi ziyaret ettik. Biz tarım ve hayvancılıkla ilgili yapılması gerekenleri, atılması gereken adımları biliyoruz.’ dedi.

Geçmişte tarım ve hayvancılığa en önemli destekleri Milli görüşüm’ün verdiğini belirten İlçe Başkanı Sağlam,’ Tarım ve hayvancılığa en çok destek veren milli görüş yine bu alanda destek paketleri ile vatandaşımızı refaha kavuşturacaktır. Yeni projelerimiz ile ülkemizin ekonomisine direk katkı sağlayacağız. İlçemizde de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL