Güncel

“EFSANE BAŞKAN İSMAİL YILDIRIM”

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, öğretmenevinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada; “Derneğimizin kurucu, ilçemizin efsane başkanı İsmail Yıldırım’dan bugüne kadar yapmış olduğu destekler için Allah Razı olsun” dedi…

“EFSANE BAŞKAN İSMAİL YILDIRIM”

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki, öğretmenevinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada; “Derneğimizin kurucu, ilçemizin efsane başkanı İsmail Yıldırım’dan bugüne kadar yapmış olduğu destekler için Allah Razı olsun” dedi.

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Karamürsel Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftar programına katılan Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, engelli ve aileleriyle yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Yıldırım 21 Mart Down Sendromlular gününü de kutlayarak; “Amacım engelli bireyleri sosyalleştirmek, onların iletişim ve ifade yeteneklerini geliştirmek. Engelli vatandaşlarımızın sorunlarına sahip çıkmak, yaşamlarını daha iyi şartlarda sürdürmelerini sağlamak, ihtiyaç ve taleplerini karşılamaktı. Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan her türlü etkinliğe bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada destek vermeye devam edeceğim” dedi.

 

“EFSANE BAŞKAN İSMAİL YILDIRIM

Karamürsel Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Hatice Tiryaki ise yaptığı konuşmada; “Derneğimizin Kurucusu ve ilçemizde 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapan İsmail Yıldırım bugüne kadar derneğimizin en büyük destekçisi oldu. Bu akşam burada verdiğimiz iftarın düzenlenmesinde desteği olan İsmail Yıldırım’dan Allah razı olsun. Efsane Büyük Başkanımız İsmail Yıldırım’ı rabbim ailesine bağışlasın” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın destekleriyle gerçekleştirilen iftar yemeğine  355 kişi katıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL