Genel

ALTINOVA İTFAİYE’YE ÖVGÜ

Türkiye itfaiyeciler Birliği Başkanı ve Balıkesir Daire Başkanı Halil Yılmaz ve beraberindeki heyet Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti. Önemli isimler Türkiye itfaiyeciler Birliği ve Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı..

ALTINOVA İTFAİYE’YE ÖVGÜ

Türkiye itfaiyeciler Birliği Başkanı ve Balıkesir Daire Başkanı Halil Yılmaz ve beraberindeki heyet Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Önemli isimler

Türkiye itfaiyeciler Birliği ve Balıkesir Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz, Yalova İl AFAD Müdürü Dogan Toncer, Bembirsen İstanbul il Başkanı Hasan Karakaş, Bursa BTK Bölge Müdürü Mustafa Özsert, TİB İstanbul Şube Başkanı Ramis Sünbül, İstanbul İtfaiye Mensupları Derneği Başkanı Ali Osman Aygün, İstanbul İtfaiye Sendikası Başkan Yardımcısı Mustafa Gürel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesinden Mustafa Zinnur Karali, Hakan Karahan, Mehmet Demir ve eski müdür yardımcıları ve grup amirleri, Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’ni ziyaret etti.

Bilgi aldı

Altınova İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu’ndan itfaiye çalışmaları hakkında bilgi alan Türkiye itfaiyeciler Birliği Başkanı Halil Yılmaz, Çavuşoğlu ve ekibini kutladı.

Altınova İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu da ziyaretten duyduğu mmnuniyeti dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL