Bölge Eğitim

ALTYAPISI VE ASFALTI GÜZEL BİR İLDE YAŞAMAK HERKESİN HAKKI

ALTYAPISI VE ASFALTI GÜZEL BİR İLDE YAŞAMAK HERKESİN HAKKI Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer Yalova genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi. Yalova’ya..

ALTYAPISI VE ASFALTI GÜZEL BİR İLDE YAŞAMAK HERKESİN HAKKI

ALTYAPISI VE ASFALTI GÜZEL BİR İLDE YAŞAMAK HERKESİN HAKKI

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Demokrat Parti Yalova İl Başkanı Ahmet Özsümer Yalova genelinde süren çalışmaları yerinde inceledi. Yalova’ya farklı bir ivme kazandıran Başkan Vekili Tutuk, kış gelmeden çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını bildirdi.

Tutuk; “Ortak Paydamız Yalova”

“14 mahalleyi kapsayacak şekilde hazırlanan plan doğrultusunda belediye ekiplerimiz, Yalova’nın yaşanılabilir bir kent olması için çalışmalarını ivedi bir şekilde sürdürüyor” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Ortak paydamız Yalova anlayışıyla çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı Demokrat Parti İl Başkanı Sayın Ahmet Özsümer ile birlikte inceledik. Asfaltlama çalışmalarımız istediğimiz şekilde ilerliyor. Sayın Başkan da eksik gördüğü noktaları sağ olsun bizlere dile getirerek, karşılıklı görüş alış verişinde bulunduk. Desteği için teşekkür ediyor, Yalova’mızın gelişmesi adına çalışmalarımızın devam edeceğini de belirmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL