Genel

ARMUTLU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN MECİDİYE KÖYÜ’NE DESTEK

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Mecidiye köyünde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak olan anaokulunun hazırlık çalışmalarına katıldılar.   Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Armutlu’nun Mecidiye köyünde Bahar döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerine..

ARMUTLU MYO ÖĞRENCİLERİNDEN MECİDİYE KÖYÜ’NE DESTEK

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Mecidiye köyünde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak olan anaokulunun hazırlık çalışmalarına katıldılar.

 

Yalova Üniversitesi Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Armutlu’nun Mecidiye köyünde Bahar döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayacak anaokulu sınıfının tadilat, temizlik ve yerleşim işlerine destek oldu. Armutlu Meslek Yüksekokulu, Yalova Yeşilay Şubesi ve Armutlu Yeşilay Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen etkinlikte ilgili sınıfta duvar tadilatları, boya-badana işleri, malzemelerin yerleşimi, duvar süslemeleri ve bahçe temizliği işlemleri gerçekleştirilerek alan eğitim-öğretime hazırlandı.

 

Mecidiye köyünde ikamet eden, anaokulu çağındaki çocukların eğitimlerin aksamaması için anaokulunun eksiksiz bir şekilde açılmasına destek veren Armutlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri bu davranışı ile büyük takdir topladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL