Bölge Genel

BAŞKAN ORAL, EMNİYET MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Polis Merkezinin bahçesinde ilçede görev yapan emniyet teşkilatıyla iftarda bir araya gelerek, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutladı…

BAŞKAN ORAL, EMNİYET MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Altınova Polis Merkezinin bahçesinde ilçede görev yapan emniyet teşkilatıyla iftarda bir araya gelerek, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutladı.

Emniyet mensuplarıyla iftar sofrasından bir araya gelen Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Burada birlik beraberlik içerisinde büyük bir samimiyetle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Huzur ve güvenliğin teminatı polis teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensupların bu anlamlı gününü kutluyorum. Şehit olan polislerimizi rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Altınova Polis Merkezinin bahçesinde düzenlenen iftar programına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, AK Parti ile yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeler, Altınova İlçe Emniyet Amiri Yavuz Kartav, Altınova İlçe Jandarma Komutanı Ütğm. Fırat Zorlu ile emniyet mensupları katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL