Genel

BAŞKAN YILDIRIM’DAN, GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR

KARAMÜRSEL Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu. Karamürsel’in çehresini değiştirmeye ve ilçeyi geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,’ Karamürsel, ilimizin en güzide ve en..

BAŞKAN YILDIRIM’DAN, GAZETE AKKENT’E ÖZEL AÇIKLAMALAR

KARAMÜRSEL Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gazete Akkent’e özel açıklamalarda bulundu.

Karamürsel’in çehresini değiştirmeye ve ilçeyi geliştirmeye devam edeceklerini söyleyen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,’ Karamürsel, ilimizin en güzide ve en değerli ilçelerinden bir tanesidir. İlçemizde yapmış olduklarımızın, yapacak olduklarımızın teminatıdır. Var gücümüzle halkımız için çalışmalarımıza devam ediyoruz.’ dedi.

‘HÜKÜMETİMİZİN İMKÂNLARINDAN FAYDALANIYORUZ’

KOCAELİ Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile harika bir uyum içerisinde çalıştıklarını da Gazete Akkent’e açıklayan Belediye Başkanı Yıldırım,’ Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın ile birlikte uyum içerisinde çalışıyoruz. Tahir Başkanımız ilçemize önem veriyor. Yatırım ve projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz.’ dedi.

‘GENÇLERİMİZ VE ESNAFLARIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ’

Fırsat buldukça ilçe halkı ve gençlerle bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Yıldırım,’ Bizlerin geleceği olan gençlerimiz ile sürekli bir araya geliyor, ilçemize yaptığımız ve yapacağımız projelerle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Esnafımız ile bir araya gelip sorunlarını ve isteklerini dinliyor, çözüm odaklı çalışıyoruz.’ dedi.

‘ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ’

Hükümetin kaynaklarından Karamürsel’in faydalandığını da açıklayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım,’ Karamürsel Belediyesi olarak hükümetimizin tüm imkânlarından faydalanıyoruz. İlçemizde daha yapacağımız çok hizmetler ve çok projeler var.’ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL