Genel Güncel Gündem

DEMİRHAN ESNAFLARI TEK TEK DİNLEDİ

Demirhan ve yönetimi, esnaf ziyaretlerinde Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, il ve merkez ilçe yöneticileri 16 Aralık Çarşamba Günü, Doğansoy Pasajı esnaflarına ziyarette bulundu. Mehmet..

DEMİRHAN ESNAFLARI TEK TEK DİNLEDİ

Demirhan ve yönetimi, esnaf ziyaretlerinde

Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, il ve merkez ilçe yöneticileri 16 Aralık Çarşamba Günü, Doğansoy Pasajı esnaflarına ziyarette bulundu.

Mehmet Demirhan: Deva Partisi olarak esnaflarımızın sorunlarına kulak verdik, dinledik. Gittiğimiz her esnafın sorunları aynı; ‘ekonomi, işsizlik’.

Yapılan ziyarette il başkanı Mehmet Demirhan: “ Pandemi yasakları ve alım gücünün dip yaptığı dönemde en çok mağdur edilen esnafımızı ziyaret ederek sorunlarını dinledik. Esnafımızın hali içler acısı.. Bugün bir kez daha anladık ki Deva Partisi insanlarımızın karamsarlıklarına DEVA olacak… Hükümetin belirsiz ve yanlış politikaları esnafa zarar veriyor.” Dedi.

Demirhan ve yönetimi, ziyaretlerde Türkiye ekonomisi, yerel sorunlar, ziyaret edilen esnafların pasajda yaşadıkları sorunları hakkında konuştular. Esnaf: “Siftah yapmadan kapatıyoruz. Kiralarımızı ödeyemiyoruz. Hükümet bize sahip çıkmıyor. Aldığımız kredileri ödeyemiyoruz. Seçimden seçime hatırlanıyoruz.” Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL