Bölge Genel Güncel Gündem

DEMİRHAN SERT KONUŞTU ”SINIFTA KALDILAR”HABER FERİT CABAS

DEMİRHAN SERT KONUŞTU ”SINIFTA KALDILAR”HABER FERİT CABAS Bugün basın mensupları ile bir araya gelen DEVA Yalova il Başkanı DEMİRHAN gündeme bomba gibi düşecek konulara değindi… Demirhan Yalova gibi çok önemli..

DEMİRHAN SERT KONUŞTU ”SINIFTA KALDILAR”HABER FERİT CABAS

DEMİRHAN SERT KONUŞTU ”SINIFTA KALDILAR”HABER FERİT CABAS

Bugün basın mensupları ile bir araya gelen DEVA Yalova il Başkanı DEMİRHAN gündeme bomba gibi düşecek konulara değindi…

Demirhan Yalova gibi çok önemli konumda bulunan bir şehrin sorunlarının bir türlü aşılamamasından dert yanarak topu mevcut yönetime attı. bu sorunlar için yol, plansız araç trafiği, kontrolsüz yabancı göçmen girişi, deprem için alınmayan önlemler ve gökçe barajının çektiği sıkıntıyı örnek gösterdi… Yalova gündeminde olan gökçe barajı için acilen tekrardan modernize edilmeli şeklinde açıklamada bulundu.

Bir Bal Parmak Çalmak

Hes kodunun önemli ve yerinde olduğunu belirten Denirhan sonrasında uygulamada çok büyük yanlışlık olduğunu ve adil uygulanmadığı konusunda eleştiride bulundu. bu durumun pazar esnafına zarar vermediğini  fakat hükümetin  bu konuyu destek müjde diyerek sabote edip gündeme getirmediğini söyledi. yapılan desteklerle ilgilide şu sözleri sarf etti  ”Zaten gerek müjde adı altında gerek destek söylemleri ile sadece vaatlerden öteye gitmeyen, ne esnafa ne de çalışana hiçbir deva olmayan basiretsiz bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız. En son açıklanan kira desteği esnafımıza amiyane tabirle bir parmak bal çalmaktan öteye gitmeyen bir vaat olmuştur.”

Sınıfta Kaldılar 

Demirhan gündemi değerlendirirken  ”Keşke bu eleştirilerimize maruz kalmak yerine taktirimizi ve teşekkürümüzü ileteceğimiz destekler açıklansaydı. Dünyanın her bir yerine yardımlarıyla elini uzatan Türkiye maalesef içeride sınıfta kalmıştır.” diyerek hükümete çok sert şekilde yüklendi.

OSB Projeleri İçin Aydınlatılmıyoruz

”Karma OSB kurulması konusunda çok ciddi endişeler taşıyan kamuoyu maalesef aydınlatılmadı.”  diyerek bu konuya birkaç soru ile destek oldu ‘‘Karma OSB çalışması ve girişimi bir sipariş midir? Birilerine hazırlanan bir rant kapısı mıdır? İlimize ve halkımıza faydaları ve zararları detaylandırılmış mıdır? Bu konuda bir SWOT analizi yapılmış mıdır ? 

Turizm

Yalova’nın turizm açısından geliştirilip daha aktif tanıtılması kanaatinde olan Demirhan ”sanayiye karşı değiliz fakat çevreye gereken hassasiyet gösterilirse’‘ diyerek ekledi. Atatürk’ün benim şehrim dediği Yalova’nın daha çok gelişmesi gerektiğini vurguladı.

Demirhan liyakatli davranacaklarına ve bu tutumu hep ön planda tutacaklarını söyledi. Demirhan” şahıslarla sorunumuz yok gayemiz hep daha iyisini yapmak”. halkın menfaatine olacak her şeyin yanındayız. Kentsel dönüşümlerle ilgilide halkın menfaati varsa destekçisi ve takipçisiyiz dedi. İktidarın medyatik  engellemelerine karşı sosyal medya ve dijital platformları çok etkin kullandıklarını belirterek medyadan destek isterken  hükümete de mesaj verdi… Demirhan sözlerine ” NİYETİMİZ HALİS VE BAŞARACAĞIZ” diyerek son verdi.

HABER: FERİT CABAS

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL