Güncel Gündem Siyaset SonDakika

DEVA PARTİSİ CAFE LİYA’ NIN AÇILIŞINDA HABER: FERİT CABAS

DEVA PARTİSİ CAFE LİYA’ NIN AÇILIŞINDA Geçtiğimiz hafta mahalle muhtarlarına ziyaret düzenleyen DEVA Partisi bu haftada mahalle muhtarlarından Tayfur Çetin’in davetine icabet etti. Yalova’nın merkez mahalle muhtarlarından Seyrantepe Mahalle Muhtarı..

DEVA PARTİSİ CAFE LİYA’ NIN AÇILIŞINDA    HABER: FERİT CABAS

DEVA PARTİSİ CAFE LİYA’ NIN AÇILIŞINDA

Geçtiğimiz hafta mahalle muhtarlarına ziyaret düzenleyen DEVA Partisi bu haftada mahalle muhtarlarından Tayfur Çetin’in davetine icabet etti.

Yalova’nın merkez mahalle muhtarlarından Seyrantepe Mahalle Muhtarı Tayfur Çetin ve kardeşi Ferdi Çetin’in Ferdi Yapı bünyesinde açmış oldukları Cafeliya’nın 3 Ekim Cumartesi Günü olan açılış davetine DEVA Partisi Kurucu İl Başkanı Mehmet Demirhan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Sinan Patıl ve Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Demirhan ve yöneticileri DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın selamını ilettiler. Katıldığı her ortamda partileri hakkında olumlu ve ılımlı dönüşler aldığını ve halkın beklentisinin çok yüksek olduğunu belirttiler. Yalova’da ilklere imza atacaklarını ve vatandaşın her daim yanında olacaklarını açıkladılar. Demirhan ve yönetim kurulu üyeleri davet sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL