Genel

İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Yalova Belediyesi ekipleri, İsmetpaşa Mahallesi’nde 3 bin 500 metre kanalizasyon 3 bin metre yağmursuyu hattı yapımına başladı.   Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonuncunda mevcut..

İSMETPAŞA MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI

Yalova Belediyesi ekipleri, İsmetpaşa Mahallesi’nde 3 bin 500 metre kanalizasyon 3 bin metre yağmursuyu hattı yapımına başladı.

 

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan incelemeler sonuncunda mevcut olan su ve kanalizasyon hatlarının yetersiz kalan kısmındaki sokaklardan boruların çapları büyütülerek yenileme çalışmaları yapılıyor.

 

Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü Yetkileri; “İsmetpaşa Mahallesi’nde ekiplerimizin tespit ettiği noktalarda su ve kanalizasyon hatlarında yenileme çalışması yapıyoruz. Mahallemizde tespit etmiş olduğumuz sokaklarda 3 bin 500 metre kanalizasyon ve 3 bin metre yağmursuyu hattını yenileyeceğiz. Mevcut olan hatlarda bulunan boruların çaplarını büyüterek gerçekleştirmiş olduğumuz yenileme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp mahallemizde yaşanan sıkıntıların önüne geçmiş olacağız” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL