Eğitim Ekonomi Genel Güncel Gündem Yaşam

KANTİNCİLER DERNEK BAŞKANI IŞILAK ‘RESMEN BİTTİK’

YALOVA Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, kantinci esnafının bittiğini, iş yapamadığını, okulların kapalı tutulmasından büyük zarar gördüklerini söyledi. Işılak: ‘Pandemi süresince bilindiği gibi bütün okullarımız kapalıydı. Ben de..

KANTİNCİLER DERNEK BAŞKANI IŞILAK ‘RESMEN BİTTİK’

YALOVA Kantin İşletmecileri Esnaf Derneği Başkanı Selim Işılak, kantinci esnafının bittiğini, iş yapamadığını, okulların kapalı tutulmasından büyük zarar gördüklerini söyledi.
Işılak: ‘Pandemi süresince bilindiği gibi bütün okullarımız kapalıydı. Ben de kantinci esnafına destek amacıyla bankalardan kredi temin ederek arkadaşlarımı rahatlattım. Ancak gelin görün ki hiç bir kantinci esnafı para kazanamadı ve aldığı kredilerin günü geldi fakat bu paranın nasıl ödeneceğini düşünemiyorum bile. Sıkıntılarımızı Yalova Milletvekilimiz Ahmet Büyükgümüş ve Ak Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar iletmek için çok uğraştım. Çünkü sayın vekile ulaşmak öyle sanıldığı gibi kolay değil. İki önemli isime de derdimizi anlattık fakat çözüm yok. Oysa küçük miktarlarda da olsa kantincimize hibe paralar verilebilirdi. İnanın esnaflarımız elektrik, doğalgaz, kira gibi giderlerini karşılayamıyor. Hiç bir şey yapılamıyorsa belli bir süre okul kantinlerinden kira alınmasın. Fakat ne yazık ki yetkililer sesimizi duymadı.’ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL