Genel Güncel Gündem Siyaset SonDakika

MİLLET VEKİLİ TEHDİT EDER ŞEKİLDE KONUŞAMAZ HABER: BURHAN KAZMALI

AK PARTİ Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Genel Merkezine, Kızderbent köyü vatandaşları tarafından şikayet edildi. Köye kurulması planlanan  taş ocağı ile ilgili DSİ yetkilileri, partilileri ile birlikte Kızderbent köyüne ziyarete..

MİLLET VEKİLİ TEHDİT EDER ŞEKİLDE KONUŞAMAZ HABER: BURHAN KAZMALI

AK PARTİ Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Genel Merkezine, Kızderbent köyü vatandaşları tarafından şikayet edildi.

Köye kurulması planlanan  taş ocağı ile ilgili DSİ yetkilileri, partilileri ile birlikte Kızderbent köyüne ziyarete giden vekil Şeker’e, köy halkı tepki gösterdi. Kızderbentliler,’ ülkede peşkeş çekilen yerler yeter. Kızderbentimize bulaşmayın. Milletin vekili buraya gelerek tehdit eder şekilde konuşmaz, konuşmaz. Seçim döneminde köyümüze gelip oy isteyeceksiniz. Soruyorum sizlere hangi yüzle Kızderbent halkından oy isteyeceksiniz. Bundan sonra tüm tepkimizi ortaya koyacağız. Milletvekili İlyas Şeker için, AK Parti Genel Merkezine gerekli şikayetlerimizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da şikayetlerimiz ile ilgili dosya, belge ve mektubumuzu yolladık. Birilerinin, vekil Şeker’e gerekli üslup ve adamı öğretmesi gerekiyor. Misafirliği öğretmesi gerekiyor. Köyümüzde taş ocağı istemiyoruz. Zaten bölgede mevcut taş ocakları var. Yeni vurgunun adresi Kızderbent olamaz.’ dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL