Bölge Genel Güncel Gündem

YTSO MECLİS ÜYESİ GÜZEL:’81 VİLAYETTE SADECE YALOVA’DA GÖRÜLEN BİR DURUMDUR!’

YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Murat Güzel, sosyal medya hesabından Yalova AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı isim vermeden eleştirdi. YTSO Meclis üyesi Güzel,’ Karma OSB ile ilgili, Yalova’mızın geleceği,..

YTSO MECLİS ÜYESİ GÜZEL:’81 VİLAYETTE SADECE YALOVA’DA GÖRÜLEN BİR DURUMDUR!’

YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyesi Murat Güzel, sosyal medya hesabından Yalova AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’ı isim vermeden eleştirdi.

YTSO Meclis üyesi Güzel,’ Karma OSB ile ilgili, Yalova’mızın geleceği, sağlığı, turizmi ve bunların yanında, ilimizde faydası ve eksi yönde durumları Yalova’mız da gündem oldu ve her kesimden sesler yükseliyor. Kamuoyunda ‘Karma OSB’ye büyük tepki var.’ dedi.

Güzel sözlerinin devamında ise,’ Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bir sivil toplum örgütüdür. Siyasi bir yapı değildir, olmamalıdır. Tüm üyelerin siyasi bir görüşünün olması doğaldır. Ancak başkanlık koltuğunda aktif bir siyasi partinin il başkanının, YTSO’da Meclis Başkanı olmasını ben doğru bulmuyorum. Aynı anda iki yerde görev yapılması gerekli bir durum olmadığı gibi doğruda değildir. Siyasi bir partinin başkanının, aynı zamanda STK Başkanı olarak objektif olmasını beklemek gerçekçi değil, olması da beklenmemelidir. Kanaatimce hangi partiden olursa olsun YTSO gibi bir STK’nın başında siyasi bir partinin il başkanının Meclis Başkanı olması uygun ve doğru değildir. 81 vilayette de sadece Yalova’da görülen bir durumdur. ‘dedi.

YTSO Meclis üyesi Murat Güzel’in bu açıklamalarından sonra gözler, YTSO Meclis Başkanı ve Yalova AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar’a çevrildi. Başkan Bağatar ve YTSO Başkanı Tahsin Becan’ın konu ile ilgili bir açıklama yapıp, yapmayacağı bilinmiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL