Gündem

YALOVA ÜNİVERSİTESİ GENÇ TEMA KARACA ARBORETUMU VE ERİKLİ ŞELALESİNİ GEZDİ

Yalova Üniversitesi Genç TEMA gönüllüleri geçtiğimiz Pazar günü Karaca Arboretum ile Erikli şelalesine gezi düzenledi. Genç TEMA Başkanı Hale Tabu, Başkan Yardımcısı Elif Aleyna Şenelle birlikte 25 kişiden oluşan Genç..

YALOVA ÜNİVERSİTESİ GENÇ TEMA KARACA ARBORETUMU VE ERİKLİ ŞELALESİNİ GEZDİ

Yalova Üniversitesi Genç TEMA gönüllüleri geçtiğimiz Pazar günü Karaca Arboretum ile Erikli şelalesine gezi düzenledi.

Genç TEMA Başkanı Hale Tabu, Başkan Yardımcısı Elif Aleyna Şenelle birlikte 25 kişiden oluşan Genç TEMA ekibi Yalova Belediyesinin tahsis ettiği otobüsle önce Termal yolu üzerinde bulunan ve içerisinde 7.000 den fazla ağaç ve alt türü bulunan Karaca Arboretumu gezdiler. Genç TEMA Başkanı Hale Tabu Arboretumun kuruluş hikayesi ve içinde bulunan ağaçlarla ilgili bilgiler verdikten sonra arboretumdaki ağaçları yakından inceleyen Genç TEMA’lar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Arboretum ziyaretinin ardından Teşvikiye’de bulunan Kent Ormanına geçen gönüllüler, Kent Ormanından Erikli şelalesine kadar yürüyerek şelalede bir süre vakit geçirdikten sonra dönüşe geçtiler.

Yalova Üniversitesi Genç TEMA Başkanı Hale Tabu Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’a etkinliklerinin gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı teşekkür ederken, bu tür etkinlikleri sık sık yapmak istediklerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL