Gündem

BAŞKAN TUTUK “YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 2023-2024 yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   “2023-2024 eğitim-öğretim yılının başta öğrenci, öğretmenlerimiz ve eğitim camiasına hayırlı olmasını ve herkese başarı getirmesini diliyorum”..

BAŞKAN TUTUK “YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAYIRLI OLSUN”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, 2023-2024 yeni eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

“2023-2024 eğitim-öğretim yılının başta öğrenci, öğretmenlerimiz ve eğitim camiasına hayırlı olmasını ve herkese başarı getirmesini diliyorum” diyerek sözlerine başlayan Başkan Tutuk, mesajına şöyle devam etti;

 

“Yeni eğitim öğretim yılına başlayacağımız bu günde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerini, yurdumuzun dört bir yanında fedakârlık örneği göstererek yeni nesiller yetiştiren saygıdeğer öğretmenlerimizi ve idarecilerimizin yeni eğitim öğretim yılı sevincini en samimi duygularımla paylaşıyorum.

 

Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Geleceğimiz olan gençlerimizin en önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında öğrencilerimizin göstereceği başarı ve her öğretim döneminin, bir önceki yıldan daha verimli geçmesi, ileride birer yetişkin olarak yaşayacağınız hayatın temeli ve teminatı olacaktır.

 

Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Bir ülkenin kalkınmasında muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ancak yeni nesillerin iyi bir eğitim ve öğretim almasıyla mümkündür’ sözünden yola çıkılarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz eğitim ve öğretimde diğer ülkelerle yarışır hale gelmiş ve büyük bir yol kat etmiştir.

 

Tüm bu duygu ve düşüncelerle öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL