Gündem

TUTUK: “GENÇLERLE BULUŞTUK, ENERJİ DEPOLADIK”

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, ‘Gençlik Aşkıyla Yalova’ isimli etkinlikte gençler ile bir araya geldi. Başkan Tutuk, “Gençlerimizin fikirleri, destekleri ve güveni bizlere yeter. Kendileriyle..

TUTUK: “GENÇLERLE BULUŞTUK, ENERJİ DEPOLADIK”

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, ‘Gençlik Aşkıyla Yalova’ isimli etkinlikte gençler ile bir araya geldi. Başkan Tutuk, “Gençlerimizin fikirleri, destekleri ve güveni bizlere yeter. Kendileriyle el ele vererek Yalova’mızı daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

Düzenlenen programda; Başkan Tutuk’a eşi Gökşen Tutuk, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ile Bahaddin Erbay, Belediye Meclis Üyesi adayları ve gençler yoğun katılım gösterdi.

Başkan Tutuk, etkinliğin düzenlendiği tesiste gençler tarafından meşalelerle ve tezahüratlarla karşılandı.

Tutuk, “Gençlik Ruhumuzda Var”

Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Başkan Adayı Mustafa Tutuk, seçim çalışmaları kapsamında gençler ile buluştu. Başkan Tutuk, ‘Gençlik Aşkıyla Yalova’ isimli etkinlikte gençlere yapılan hizmetleri ve önümüzdeki dönemde neler yapılacağını anlattı.

Gençlere seslenen Başkan Tutuk, “Pandemi nedeniyle uzunca bir süre evlerde olmak zorunda kaldık. Bu durum en çok çocukları ve siz gençleri etkiledi. ‘Gençlik ruhumuzda var diyerek’ sürecin tamamlanmasıyla birlikte pandeminin yarattığı o olumsuz havayı dağıtmak adına önceliği sizlere verdik. Çocuklar için etkinlikler siz gençlerimiz için ise festivaller düzenledik. Gençleri müzikle buluşturduk. Spor yapabileceğiniz aktivite alanlarının sayılarını arttırdık. Yalova’nın ilk kaykay pistini yaptık. Yalovaspor’u belediye bünyesine katarak Yalovalı evlatlarımızın bu kulüpte iyi bir eğitim almalarını sağlamayı hedefledik. Ayrıca Belediyespor bünyesindeki diğer branşlarda birçok sporcumuzun gelişimine destek oluyoruz. Buralarda yetişen sporcularımız Yalova’nın adını başarıyla temsil edeceğine inancımız tam. Gençlerimiz bizden ne talep ettiyse onu yerine getirmeye özen gösterdik.

Bundan sonrada size yönelik hizmetlerimiz artarak sürecek. Sizlerden gelen kütüphane talebi benimde sizlere yapmak istediğim önemli projelerimden bir tanesi. Bunu önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL