Bölge Güncel

GÜNDEM GÖKÇE BARAJI!

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şehrimizin su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajında incelemelerde bulundu. Gökçe Barajı incelemelerde bulunan Başkan Vekili Tutuk’a, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, DSİ 13. Şube Müdürü..

GÜNDEM GÖKÇE BARAJI!

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şehrimizin su ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajında incelemelerde bulundu.

Gökçe Barajı incelemelerde bulunan Başkan Vekili Tutuk’a, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, DSİ 13. Şube Müdürü Pelin Yalçın Balcı ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu’da eşlik etti.

Bu yıl beklenen yağışların olmaması nedeniyle su sıkıntısı yaşanabileceğini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Suyu kullandığımız her noktada tasarruflu olmalıyız. Alınacak basit önlemlerle tasarrufu arttırmalıyız. Yaşamımızın vazgeçilmezi olan suyu korumak için, her birimiz üzerimize düşen görevi yapması gerekmektedir. Bu yıl başta şehrimiz olmak üzere birçok kentimizde beklenen yağışların olmaması nedeniyle su sıkıntısı yaşanabilme olasılığı yüksektir. İçme suyumuz ihtiyacını karşılayan Gökçe Barajı’ndaki mevcut suyu, içinde bulunduğumuz şartlara göre uzun vadede en ekonomik şekilde nasıl kullanabileceğimizi görüşmek üzere DSİ 13. Şube Müdürü Pelin Yalçın Balcı ve Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu ile bir araya geldik” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL