Genel Gündem

“YILDIRIM, NOKTA ATIŞI OLUR”

ÜLKE genelinde siyaset sahnesinin hızlanmasıyla ilçelerde de bazı belediye başkanlarının adı sık sık ‘milletvekili adayı’ olarak geçmeye başladı. Kocaeli siyasetinin yakından tanıdığı, tecrübeli ve karizmatik isim olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ilçe..

“YILDIRIM, NOKTA ATIŞI OLUR”

ÜLKE genelinde siyaset sahnesinin hızlanmasıyla ilçelerde de bazı belediye başkanlarının adı sık sık ‘milletvekili adayı’ olarak geçmeye başladı. Kocaeli siyasetinin yakından tanıdığı, tecrübeli ve karizmatik isim olan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ilçe halkı AK Parti Kocaeli Milletvekili olarak görmek istediği dilden dile konuşulurken bazı vatandaşlar ise Yıldırım isminin AK Parti için nokta atışı olabileceğini ifade etti.

YILDIRIM ‘ADIM ADIM’

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı artık milletvekili olarak görmek istediklerini söyleyen ilçe halkı,’ Kocaeli’nin en tecrübeli belediye başkanlarından birine sahibiz. Karamürsel’den de milletvekili görmek istiyoruz. Yaklaşan genel seçimlerde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı, AK Parti’den milletvekili olarak görmek en büyük arzumuz. Dün olduğumuz gibi, yarında İsmail Yıldırım isminin yanında olmaya devam edeceğiz.’ diye konuştular.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL