BİZİ CİDDİYE ALMAYANLARI, BİZDE CİDDİYE ALMIYORUZ’ HABER:BURHAN KAZMALI

BİZİ CİDDİYE ALMAYANLARI, BİZDE CİDDİYE ALMIYORUZ’ HABER:BURHAN KAZMALI Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bayram Ayten’den, Gazete Akkent Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Burhan Kazmalı’ya özel açıklamalarda bulundu. KARAMÜRSEL‘de..

BİZİ CİDDİYE ALMAYANLARI, BİZDE CİDDİYE ALMIYORUZ’ HABER:BURHAN KAZMALI

BİZİ CİDDİYE ALMAYANLARI, BİZDE CİDDİYE ALMIYORUZ’ HABER:BURHAN KAZMALI

Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bayram Ayten’den, Gazete Akkent Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Burhan Kazmalı’ya özel açıklamalarda bulundu.

KARAMÜRSEL‘de ortalama 3,500 üyesi bulunan Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin rutin faaliyetlerin işlediği, son günlerde Karamürsel AK Parti İlçe teşkilatının tutarsız davranışlarından dolayı bir takım istifaların olduğunu ve bu istifaların devam edeceğini belirten Dernek Başkanı Ayten,’ Karamürsel AK Parti İlçe teşkilatından şahsım olarak ben istifa ettim. Bu istifaların devamı da gelecek. AK Partiye gönül vermiş insanlardık. Fakat yönetim değiştikten sonra parti içerisinde bir tutarsızlık yaşanmaktadır. Bu tutarsızlığa da daha fazla sessiz kalamayacağımı göstermek adına istifa ettim. İstifaların devamı gelecek.’ dedi.

İSU’ya veya başka kurumlara işçi alımları yapılırken Karamürsel Yozgatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin hiç bir üyesini tercih etmediklerini belirten başkan Bayram Ayten,’ Karamürsel AK Parti ilçe başkanlığından bu yönde bir isteğimiz olmuştu. Dernek üyelerimizden, işe ihtiyacı olan arkadaşlarımızdan bu kurumlara işçi alımı için destek istemiştik. Fakat görüyoruz ki bizler tercih edilmiyoruz. İzmit’ten tanınan kadroları, partiye doldurmaya başladılar. Karamürsel’de yaşayan Yozgatlıların, AK Parti yönetimi tarafından ciddiye alınmadığını görüyoruz. Hiç sorun değil tanımamaya devam etsinler, seçim günü geldiğinde bizde mevcut Karamürsel AK Parti İlçe teşkilat ve yönetimini tanımayacağımızı belirtiriz.’ diye konuştular.

ÖTE yandan ilçede, Karamürsel AK Parti İlçe teşkilatından üyelerin istifa edip, DEVA ve İYİ Parti’ye katılımların artacağı konuşuluyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL