Spor

BAŞKAN TUTUK SEMT 77 YALOVASPOR’U TEBRİK ETTİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Semt 77 Yalovaspor, Sigortam Net müsabakasını tribünden izleyerek destek verdi. Semt 77 Yalovaspor için oldukça önem arz eden ve ligin..

BAŞKAN TUTUK SEMT 77 YALOVASPOR’U TEBRİK ETTİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Semt 77 Yalovaspor, Sigortam Net müsabakasını tribünden izleyerek destek verdi.

Semt 77 Yalovaspor için oldukça önem arz eden ve ligin en önemli müsabakalarından biri olan Sigortam Net karşılaşmasında alınan galibiyetten dolayı emeği geçen herkesi kutlayan Başkan Tutuk, ayrıca tribünleri dolduran taraftarlara da teşekkür etti.

Semt 77 Yalovaspor’un 80-64’lük skorla ayrıldığı müsabaka sonrasında bir açıklama yapan Başkan Tutuk; “Elde edilen bu galibiyetle önemli bir virajı geçtik ve yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Şuan için avantajlı durumdayız ve bunu en iyi şekilde kullanmamız gerekiyor. Ben Semt 77 Yalovaspor’un bunu başaracağına canı gönülden inanıyorum. İstekli, kenetlenmiş, inançlı ve taraftarıyla bütünleşmiş bir camianın ötesinde şehrin buna inanması çok önemli etkendir. Özellikle televizyon ekranlarında taraftarlarımızı öven yorumların yapılması tüm camiamızı ve basketbol severleri mutlu etmiştir. Yalova’ya basketbolu sevdiren ve başarılara imza atan tüm Semt 77 Yalovaspor camiasına kalan 9 maçımızda başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL