Gündem

BAŞKAN ORAL VE EKİBİ DEPREM BÖLGESİNE UĞURLANDI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve teknik heyet, yardım malzemeleriyle birlikte Hatay Antakya’ya yola çıktı. Hatay Antakya’da koordinasyon görevi yapacak olan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, beraberinde belediye..

BAŞKAN ORAL VE EKİBİ DEPREM BÖLGESİNE UĞURLANDI

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve teknik heyet, yardım malzemeleriyle birlikte Hatay Antakya’ya yola çıktı.

Hatay Antakya’da koordinasyon görevi yapacak olan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, beraberinde belediye müdürleri ve teknik heyet ile bölgeye hareket etti.

16 kişilik ekiple yola çıktı

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberinde, Altınova Belediyesi ALBEL Genel Müdürü Temel Baş, Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yük. İnş. Müh. Kubilay Karaca, Altınova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Kemal Yerebatan, Altınova Belediyesi Destek Hizmet Müdürü Serkan Sülün, Altınova Belediyesi kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hakan Beykoz, Altınova Belediyesi Garaj Amiri Yusuf Yılmaz, Altınova Belediyesi Temizlik İşleri Amiri Semih Sesli, Altınova Belediyesi Baş aşçısı Nurettin Yılmaz ve 7 teknik personel deprem bölgelerinden Hatay’a hareket etti.

Dualarla uğurlandılar

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral beraberindekiler; Altınova Kaymakam Vekili, Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim kurulu üyeleri, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen Fırat Zorlu, Altınova Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Ufuk Kocatepe, Altınova İlçe Yazı İşleri Müdürü Ayhan Erişken, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, daire amirleri, belediye personeli ve vatandaşlar tarafında uğurlandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL