Bölge Gündem Sağlık

ÇINARCIK BELEDİYESİ EKİPLERİ DERE TEMİZLİK VE İSLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ÇINARCIK BELEDİYESİ EKİPLERİ DERE TEMİZLİK VE İSLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLADI Çınarcık Belediyesi Ayderesi, , Kamburdere Deresi ve Soğuksu Deresinin denize dökülen kısmında yapılan ıslah çalışmasında biriken pislikler ve suyun akışını engelleyecek..

ÇINARCIK BELEDİYESİ EKİPLERİ DERE TEMİZLİK VE İSLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ÇINARCIK BELEDİYESİ EKİPLERİ DERE TEMİZLİK VE İSLAH ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Çınarcık Belediyesi Ayderesi, , Kamburdere Deresi ve Soğuksu Deresinin denize dökülen kısmında yapılan ıslah çalışmasında biriken pislikler ve suyun akışını engelleyecek malzemeler ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, dere yataklarının Vali Akı Caddesi’nde denize dökülen yerlerinde ıslah çalışması yaptı. Ayderesi, , Kamburdere Deresi ve Soğuksu Deresinin denize dökülen kısmında yapılan ıslah çalışmasında biriken pislikler ve suyun akışını engelleyecek malzemeler ekiplerimiz tarafından temizleniyor.

Aynı zamanda dere yatağının ağzı derinleştirerek; tıkanmasını önleyecek çalışma belediye ekipleri tarafından yapıldı. Belediye ekipleri dere yataklarında ve deniz kenarındaki yağmur suyu menfezlerindeki tıkanıklıkları gidererek taşkın riskini en aza indiriyor. Yürütülen çalışma ile denizin, dere yatağı ağızlarına ve yağmur suyu menfezlerine taşıdığı kumları ve taşları temizleyerek çevre sağlığını tehdit eden faktörleri ortadan kaldırmak ve taşkın riskini minimuma indirmek hedefleniyor

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL