Sağlık

EMİ KAHRAMANLARI UNUTULMADI

PANDEMİ KAHRAMANLARI UNUTULMADI Karamürsel İlçesi Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hatice TİRYAKİ pandemi sürecinde büyük fedakârlık ve özveri gösteren sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan HATİCE TİRYAKİ Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimlik..

EMİ KAHRAMANLARI UNUTULMADI

PANDEMİ KAHRAMANLARI UNUTULMADI

Karamürsel İlçesi Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Başkanı Hatice TİRYAKİ pandemi sürecinde büyük fedakârlık ve özveri gösteren sağlık çalışanlarını unutmadı. Başkan HATİCE TİRYAKİ Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimlik nezdinde,Sağlık bakım Hizmetleri Müdürü Reyhan ÇİMŞİR ve hemşire arkadaşlar ile birlikte çalışanlarına ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Ferhan Uğur ve ekibine pasta ikram etti.

“YANLARINDA OLDUĞUMUZU HİSSETTİRMEK İSTEDİK“

Başkan Hatice TİRYAKİ “Karamürsel İlçesi Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Yönetim Kurulu olarak sağlık çalışanlarına ne yapsak azdır. Pandemi süreci başından bu yana canla-başla çalışan, fedakârlıkları ile büyük alkış alan hatta ailelerini bile görmeyerek özverileri ile hastalarla ilgilenen sağlık çalışanlarımıza bir nebze de katkı sağlamak, moral aşılamak için onlara küçük bir sürpriz yaptık. Belki jestimiz büyük değil ama onların yalnız olmadıklarını, yanında yer aldığımızı hissettirmek istedik. Derneğimiz olarak her zaman sağlık çalışanlarımız ise göreve hazırız. Onların bizlerin sağlığı için mücadele verirken, bizlerin yaptıkları onların yaptıklarının yanında hiç birşey değil” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL