Spor

GÜNEŞ İLE YOLA DEVAM

Altınova Belediye Spor’u geçtiğimiz sezon BAL ligine çıkarmayı başaran teknik direktör Abdurrahman Güneş ile, tekrar sözleşme imzalandı. İmza sonrası açıklamada bulunan teknik adam Güneş,’ Yalova süper amatörden tekrar bölgesel amatör..

GÜNEŞ İLE YOLA DEVAM

Altınova Belediye Spor’u geçtiğimiz sezon BAL ligine çıkarmayı başaran teknik direktör Abdurrahman Güneş ile, tekrar sözleşme imzalandı.

İmza sonrası açıklamada bulunan teknik adam Güneş,’ Yalova süper amatörden tekrar bölgesel amatör ligine çıkmayı başardık. Yeni sezonda da yolumuza Altınova Belediye Spor ile devam edeceğiz. Hedefimiz bölgesel amatör liginde şampiyon olmaktır.’ dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a çok teşekkür ettiğini belirten teknik adam Güneş,’ belediye başkanımız bizi hiç bir zaman her konuda yalnız bırakmadı. Maddi ve manevi her zaman desteğini yanımızda hissettik. Ben baita belediye başkanımız Dr. Metin Oral’a, kulüp başkanımız Sedat Ok’a, Fevzi Arıcı’ya ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ederim. Bana inananlara layık olmaya var gücümüzle çalışacağız. ‘ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL