Gündem

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, 2020 yılı Aralık Ayı İl Genel Meclisi Toplantısının 30 Aralık Çarşamba günü saat 15:30’da yapılacağını belirtti. İl Genel Meclisi 2 gündem maddesini görüşmek üzere..

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI

İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel, 2020 yılı Aralık Ayı İl Genel Meclisi Toplantısının 30 Aralık Çarşamba günü saat 15:30’da yapılacağını belirtti.

İl Genel Meclisi 2 gündem maddesini görüşmek üzere toplanacak. Yalova İl Genel Meclisinin 2020 yılı Aralık ayı olağanüstü toplantısı 30 Aralık Çarşamba günü saat 15:30’da İl Özel İdaresi Hizmet Binası Meclis Toplantı Salonunda yapılacak. Toplantının gündeminde görüşülecek maddeler ise şu şekilde;

“İl Özel İdaresinin 2020 yılı bütçe uygulamaları sırasında bazı harcama kalemlerinde ayrılan ödeneğin yıl sonuna kadar yetmeyeceği anlaşıldığından, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanunun 10/b maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36. maddesi gereğince, yazı ekindeki cetvelde belirtilen hizmetlerde kullanılmak üzere ödenek alınması mümkün olan harcama kalemlerinden, ödenek ihtiyacı olan fasıl maddelerine aktarma yapılması konusunun görüşülmesi,

KÖYDES Projelerinin uygulamaları kapsamında hazırlanacak olan il envanter çalışmalarına esas olmak üzere; Yüksek Planlama Kurulu Kararı gereğince, 31/12/2020 tarihi itibariyle köy yolu, içme suyu, atık su ve tarımsal altyapı sektörlerinde gerçekleştirilen projeler ile köy yollarının; birinci derece, ikinci derece ve köy içi yollar ayrımında tasnif edilerek uzunluk ve standartlarının güncellenmesi ve buna ilişkin il genel meclisi kararının alınarak Bakanlığa gönderilmesi konusunun görüşülmesi.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL