Gündem

İSMAİL YILDIRIM’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ÇAĞRISI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dün gece saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşların yaralarına merhem olmak için Karamürsel halkı ile yardım kampanyası düzenledi. Başkan Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı..

İSMAİL YILDIRIM’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ÇAĞRISI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dün gece saatlerinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen vatandaşların yaralarına merhem olmak için Karamürsel halkı ile yardım kampanyası düzenledi.

Başkan Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘ Tarihimizin en büyük felaketlerinden olan ve birçok vatandaşımızın etkilendiği, merkez üstü Kahramanmaraş olan deprem haberi ile tüm ulus olarak sarsıldık.

Şimdi birlik olup yaralarımızı hep birlikte sarma vakti..!

Depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere kullanılmamış olmak şartı ile atkı, bere, kışlık ayakkabı, battaniye, polar, çocuk bezi, çocuk maması ve temizlik malzemesi yardımlarınızı Karamürsel Belediyesi Fen İşleri şantiyesinde (Havuz karşısı) toplayarak deprem bölgesine ulaştıracağız.

Gerektiğinde gereğini yapan değerli hemşehrilerimin, Siyasi parti temsilcilerimizin, STK’ların, Oda başkanlıklarının imkanları ölçülerinde desteklerini bekliyorum.’ Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL