Gündem

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇINARCIK İLÇESİNDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Çınarcık ilçesinde vatandaşlarla buluşup, esnaf ziyaretleri gerçekleştirip parti yöneticileriyle bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, ilçe başkanları..

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ÇINARCIK İLÇESİNDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan, Çınarcık ilçesinde vatandaşlarla buluşup, esnaf ziyaretleri gerçekleştirip parti yöneticileriyle bir araya geldi.

İYİ Parti İl Başkanı Ersin Akyüz, ilçe başkanları ve parti yöneticilerinde hazır bulunduğu ziyaretlerde Çınarcık, Teşvikiye ve Koru beldelerindeki vatandaşlarla buluştu. Burada vatandaşlarla  görüşen ve esnaf ziyaretleri yapan Erozan’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, görüşmelerde vatandaşlar daha çok ekonomi, kutuplaşma ve mültecilerden şikayetlerini dile getirdiler.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı, Bursa Milletvekili Ahmet Kamil Erozan” Çınarcık ilçesindeydim.İlçe Başkanlığımızda dava arkadaşlarımızla bir araya geldikten sonra İlçe merkezinde, ardından da Teşvikiye ve Koru beldelerinde esnafı ziyaret ettik, Vatandaşlarımızla sohbet etmek fırsatını da bulduk.Biz daha ağzımızı açmadan “Az kaldı” diyenlerin sayısı bizleri şaşırttı…” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL