Köşe Yazıları

NURİ ALÇO SEN ÇOK YAŞA!

Hani diyorlar ya : vatandaşı olmasan ,içinde yaşamasan Türkiye dünyanın en eğlenceli ülkesi, dolarla maaş almayıp dolarla borçlanmadığı için kur artışından etkilenmeyen güzel insanların ülkesi. İşte bu güzel insanların ve..

NURİ ALÇO SEN ÇOK YAŞA!

Hani diyorlar ya : vatandaşı olmasan ,içinde yaşamasan Türkiye dünyanın en eğlenceli ülkesi, dolarla maaş almayıp dolarla borçlanmadığı için kur artışından etkilenmeyen güzel insanların ülkesi.

İşte bu güzel insanların ve yöneticilerin yaşadığı bu güzel ülkemde geçen günlerde CNNTürk programında Ahmet Hakan Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak ile bir söyleşi yaptı, sn Albayrak şöyle diyor:

“Çok net şunu söylüyorum….

…gençlik umut istiyor, iş istiyor, gelecek istiyor, daha iyi başarabilr miyim…istiyor.Attığımız adım aslında ondan da bahsedebilir miyim bilmiyorum ..bir milyon yazılımcı hikayesi..

….Hikaye şu ;değişim devrim,daha fazlası…Türkiye öyle bir noktada ki bugün artık…

…dünyada büyük bir devrim yaşanıyor, dünyadaki eski sistem …adaletsiz,şu kadar ülkenin gözüne bakan , istediği ülkeye operasyon çeken ,darbe yapan ,onu indiren bunu kaldıran ,ekonomisine operasyon çeken……..20. yüzyıldan beri süregelen bu sistem can çekişiyor….çöküyor , büyük bir devrim yaşanıyor,yerine yeni bir sistem geliyor..

…gençlere diyorum ki : bakın…dünyanın bu değişim sürecindeki en haylaz çocuğu ,ülke hangisi?….3 tane ülke sayın desem…bütün dünyada anket yaptırsam Türkiye 1. Sırada çıkar …Türkiye ve lideri…

…Türkiye şu anda dünyadaki en devrimci ülkelerden bir tanesi …bir kere bu adaletsiz haksız sisteme başkaldırıyor…..

….Devrim…..lafla olmuyor, icraatla oluyor…”

……..

Dün Yeşilcam’ın karizmatik ve efsane olmuş aktörlerinden Nuri Alço ile yapılmış röportajı okudum , şöyle diyor Nuri Alço :

“ Rol icabı Türkiye’nin en güzel kadınlarıyla seviştim ama hiçbirine yan gözle bakmadım”

Sen çok yaşa emi Nuri Alço

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL