Genel Köşe Yazıları

CHP ALTINOVA’DA TERS KÖŞE YAPAR MI?

CUMHURİYET Halk Partisi Kaytazdere’de Doğan Çitil ve Çınarcık’ta Avni Kurt isimlerini Belediye Başkan Adayları olarak açıklamasının ardından ‘kulis bilgilerine göre’ Altınova’da iki dönemdir Belediye Başkanlığına talipli olan Yasemin Fazlaca adının..

CHP ALTINOVA’DA TERS KÖŞE YAPAR MI?

CUMHURİYET Halk Partisi Kaytazdere’de Doğan Çitil ve Çınarcık’ta Avni Kurt isimlerini Belediye Başkan Adayları olarak açıklamasının ardından ‘kulis bilgilerine göre’ Altınova’da iki dönemdir Belediye Başkanlığına talipli olan Yasemin Fazlaca adının açıklanmaması, ilçe halkının da dikkatlerinden kaçmadı.

Ak Parti’de Altınova’nın Belediye Başkan Adayı kuşkusuz ilçe halkının sevgisini kazanan, yıllardır ilçeye ivme kazandıran mevcut Belediye Başkanı Dr. Metin Oral olacaktır.

Yani işin özü Kaymakam falan hikaye..

İlçe yapısını bilmeyen, ilçe vatandaşlarını tanımayan bir ismi Ak Partinin aday olarak göstermesi son yıllarda yapılabilecek en büyük hata olur!

Nitekim Kaymakam Beyi aday adayı gösteren sözüm ona siyasetçiler… Pardon pardon grupta şüphesiz ‘avunucu’ yalayacaktır!

Altınova’da Ak Parti’nin seçimi kazanabilmesinin tek yolu, bülbülü öttürebilmenin tek yolu Dr. Metin Oral’dan geçmektedir.

Bilmem anlatabildim mi?

CHP’NİN ALTINOVA ADAYI KİM OLACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Altınova Belediye Başkan Aday Adayı olarak önceki dönem yerel seçimlerde aday olan, son genel seçimlerde 3. Sıra Milletvekili olan Yasemin Fazlaca şimdide Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

Kaytazdere ve Çınarcık’ta tek aday olmasına rağmen, Altınova’da da tek aday olmasına rağmen Yasemin Fazlaca ismi neden açıklanmadı?

Gene iddialara göre CHP, Ak partinin Altınova adayını açıklamasını bekliyor.

Kim bilir belki de Ak Partide aday adayı olan bir ismi, CHP’den Altınova Belediye Başkanlığına Aday olarak gösterebilir mi?

Gösterilirse..

Sakın şaşırmayın!

Sağlıcakla kalın.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL