Köşe Yazıları

SEN KENDİNİ HEBA ETME BE REİS!..

ÜLKE’NİN Balyoz,Ergenekon,Feto gibi ağır süreçleri atlattığına ülkeye ağır ve cicci zararlar verdiğine hepimiz şahit olduk. Özellikle feto belası yüzünden 250 vatandaşımızın şehit olmasına maruz kalmış çok sayıda göğsünü tanka tüfeke..

SEN KENDİNİ HEBA ETME BE REİS!..

ÜLKE’NİN Balyoz,Ergenekon,Feto gibi ağır süreçleri atlattığına ülkeye ağır ve cicci zararlar verdiğine hepimiz şahit olduk. Özellikle feto belası yüzünden 250 vatandaşımızın şehit olmasına maruz kalmış çok sayıda göğsünü tanka tüfeke siper vatan aslanları da şehit olmuştur..Bunları acı bir şekilde yaşadık..

Ülkede yaşanan böyle ‘elzem’ olaylarda herşeyini ortaya koyan halkına sahip çıkan bir tek kişi var o da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır.. Adam tek başına ve yalnız bir adam bana göre..

Gelelim teşkilatlarındaki metal yorgunluğuna..
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde yenilikten, değişimden hak,hukuk ve adaletten en çok söz eden parti yine Ak Partidir. Bu söylemleri hayata geçirecek olan parti de yine Ak Partidir..
Peki bu söylemleri hayata geçirebildi mi?
Orda duralım biraz!

Parti bilindiği gibi ülke genelinde kongrelerini gerçekleştiriyor.. Her zaman olduğu gibi tek isim ve tek aday ile..İki adaylı kongre süreci AK Parti’nin temayülünde olmayan birşeydir. Ankara’ya ‘demokrasi’var görüntüsü altında iki üç isim çağırılır üçünden birisine yani ‘amca dayı teyze’ torpilli cici görüntüleriyle birde bakarsınız kendinizi il başkanı, belediye başkanı, milletvekili adayı olarak gösterilirsiniz ‘yallah maşallah uyduruk hacı hocanın dualarıyla üflemeleriyle ya Allahın nidasıyla bir yere gelirsiniz ya da geldiğinz gibi gidersiniz. Tıpkı Yusuf Ziya Öztabak gibi..

Alllah’tan Yalova Belediyesi’nde bu yolsuz olayı gerçekleşti de Cumhur illifakı balıklama daldı da CHP’nin elinden belediyeyi aldı..Bir noktada da iyi oldu kim ne derse desin belediye güzel çalışıyor halka da hizmet veriyor. Toplu meydan gezileri yapılıyor halkın hatırı soruluyor derdi dinleniyor özel kalem müdürleri amirleri şefleri notlar alınıyor yanaklar sıkılıyor göslermelik bir ‘el ense’ çekiliyor yanaklara öpücük konduruluyor hadi geçmiş olsun! Siz de beklensiniz sorunum isteğim çözümlenecek… Haaa haa ha.. Daha çok beklersiniz. Geçin onları bir kalem geçin!.

Yolsuzluk olayında ‘hak, hukuk adeletin olmayışından’ söz ediliyor, isyanlar ediliyor çoluk çocuklarının suçsuz yere cezaevinde oldukları konuşuluyor.
Yaa yormayan kendinizi Allah aşkına
Bu ülkede olan birşeyden söz edin.
Adama göre suç üretilir ömrünüz cezaevlerinde geçer oturun oturduğunuz yerde. Bakın daha indirilen trilyonların nereye harcandığı tesbit edilemiyor..

‘Metal yorgunluğuna’ sıra gelince.. Söylem de boş, eylem de boş.. Ammada değişiklikler oldu değil mi. Yeni yüzler yeni isimler partide vatandaşında gözü gönlü açıldı..
Şaka bir yana tabi
Yeni yüzler, karizmatik isimlere görev verilmez burada. Çünkü alternatif partiler de şahıslar da ‘aportta’ bekliyorlar.Parti dağılma sürecine gireceğinden ‘eski taş eski hamam’ misalı aynen yola devam kararı alındı..
Kolay mı 20 yıldır ailece partinin yükünü çek, ‘tekkeyi bekle suyu içmeden bırak git’ olurmu öyle şey..
Yerel seçimlerde elde olan belediyeler kaybedilmesine rağmen ‘metal yorgunluğu’ yapılmada yapılmaz da.. Toplumun gazı alınmak istendi ama o gaz bilemiyorum ama elde patlar ise sonu felaket olur bana göre..

Mlletvekillerine sıra gelince..
Yalova talihsiz bir kenttir..
Bugünkü manzaraya bakar isek ne fark edildi Yalova’da. Kocaman hiç!
CHP’nin bir milletvekili var. Varlığı ile yokluğu belli değil. Adamı sayin İnce’nin eski ortağına kıyak olsun diye çıkardıar. Adam kurban bayram ramazan, anneler günü mesajları yayınlıyor hepsi bu. Bakıyorum da kimsenin kapısını çaldığı yok, sorunları dinleyip gündeme getirdi yok meclis kürsüsünden esip günlediği yok. Tamam işte hepsi bu kadar.
CHP’nin ki böylede AK Parti’ninkiler farklı mı?
Tabki hayır!
Al birini vur ötekine!
İktidar partinin milletvekilleri benim diyebilecekleriparmakla gösterebilecekleri hiçbir yatırımları yok. Mecliste ‘elini kaldır indir hepsi bu’ Bakanlar Yalova’da ‘fırdöndü’ gibiler biri gidiyor biri geliyor her gittikleri ilde kopyala yapıştır söylemler..
Yalova’ya bakan geldi derhal alt yapı değişecek yatırımlar olacak dedi ardındarn Yalova Beledyesi yolları asfaltladı. Fark etmez asfaltı sonra yararlar alt yapıyı yaparlar demi!
İşte bu!

AK Partide tablo da görüntüde ‘eski tüfekler’ ile yola devam sistemiyle git gidebilidiği yere kadar..

Parti içinde hissedilir rantçı az bir grup iş başında. Dışardan Ankara’yı sallayan bir urup var ki onlar tekrar partinin başına gelme gayretindeler.. Tutar mı tutmaz mı bilemiyorum ama şayet tutmaz ise partide oldukça ciddi enozyonların yaşanacağı şimdiden görünüyor..

Parti yönetimine olup ‘sülük gibi’ kan emen tipler yıllardır varlıklarını sürdürebiliyor bundan da reisin haberi yok ise hicbirşey söylemenin de anlamı yok! Devir onların devri! Adam reise hakarat edecek parti ve belediye cep harçlıklarını verecek siz de AK Partiliyim diyeceksiniz.. Bana göre siz AKP’li siniz..
Reis, sizin bu adamlarla işiniz zor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL