Köşe Yazıları

YANLIŞ OLDU BAŞAK

O kadar çok telefon, meil, mesaj aldım ki Karamürsel’de Kocaeli ve Türkiye medyasının gündemine oturan hatta zaman zaman ‘alay konusu’ bile olan Fofoğrafçı Başak hanımın çetiği fotoğraf, konu mankenlerinin verdiği..

YANLIŞ OLDU BAŞAK

O kadar çok telefon, meil, mesaj aldım ki Karamürsel’de Kocaeli ve Türkiye medyasının gündemine oturan hatta zaman zaman ‘alay konusu’ bile olan Fofoğrafçı Başak hanımın çetiği fotoğraf, konu mankenlerinin verdiği poz, o fotoğraflardaki kişilerin ilçede sosyal yaşamları gençlerin, esnafların çok büyük tepki göstermeleri, yumuşak yumuşak pozlar verilmesi ve sosyal paylaşım sitelerinde hele hele Karamürsel gibi bir ilçede ticaret yapan birisinin cesurca fotoğnafı çekip bunu da sosyal medyada kullanması kolay kolay hazmedilir birşey değildir.

Başak hanmı çok yakndan bilir tanırım. O iş yerini nasıl zorluklar içinde açtığını iyi biliyorum zor şartlar altında ticari mücadelesini verdiğini çok çok yakından bilenlerdenim.
Şimdi soruyorum. Bir iki tane yumuşağın kaldı ki herkes öyle söylediği için bende söylüyorum değer miydi o resmi çekmek, vitrinini süslemek ve sosyal medyada LGB paylaşımlarında bulunmak sorarım şimdi size ne kazandırdı.. Sizi marka mı etti, insanlar size ‘Helal olsun’mu dedi…
Tabiki hayır
Halkın ne dediğine kulak verseydiniz Başak hanım aslında sizin yapacağınız tek şey çektiğiniz fotoğrafın arkasında durmak, LBG paylaşımlarından medet ummak yerine çıkıp halkın huzuruna özür dileyin, yaptığınız işin yanlış olduğunu Karamürsel ilçesinin bunu kaldırmadığını kabullenip bir özür belkide ortamı soğutur ama konuyu o partiye bu partiye yapıştırmak bana göre ucun siradan bir davranıştır.

Karamürsel halkı da gencide çok saygılı, duyarlı, hassas ve milliyetçidir. Siz esnafsınız her türlü insanın fotoğrafını çekebilirsiniz buna kimse birşey diyemez ama size poz veren pamuk şekerlerini kalkıp sosyal medyadada deşifre etmeniz bu iki gence de verilmiş en büyük zarar ve kötülüktür bana göre..

Onlarca genç yürüyüş yapıp belki de akla hayale gelmeyeck eylemlerde bulunacaklardı ama aklı selim ilçe sakinlerinin ‘DUR’DEMESİ İLE OLAN FRENLENİP soğutulmaya çalışılıyor.

İşin içine siyaset sokulması, Saadet Partisi ilçe başkanının fotoğrafçılık mesleğiniz fotoğraftaki kişilerin üzerinden pirim yapması gibi söylemlerle bulunulması insanı hem güldürür hem de düşündürür.
Hiçbir siyasetçi böyle itici bir olay ile ilgili boy hedefi olmaz. Hele hele bu Saadet Partisiyse.

Bana göre yapıak tek bir şey var. Kapat dükkanının bir süreli de olsa ilçede ticaret yapmamanızdır. Polisiye tedbidler ile ticaret yapamazsınız. Ortamın soğutulması gerekir..

Sizin yaşam felsefeniz, yasamınız fotoğrağ karelerindeki kişlerin özel yaşamlarıyla uygun olabilir ama işte gel görki bu düşünceniz ticaret yaptığınız kente uymuyor.
Başınıza bir hal gelirse bunun sorumlusu Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı değildir olamaz da zaten. Eğer brşeyler tepkiler bekliyorsanız çok dikkat edin su uyur Karamürsel’in genci uyumaz..

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL