Köşe Yazıları

YAPIŞTIR CEZAYI!

Kaç yaşında olursanız olun, ne iş yaparsanız yapın kuşkusuz herkes kanunların yasaların karşısında eşittir. Yani bize her ortamda işlevin böyle oldugunu öğrettiler.. Ayağını yan mı bastın Ceza, Oksürdün mü hapşırdın..

YAPIŞTIR CEZAYI!

Kaç yaşında olursanız olun, ne iş yaparsanız yapın kuşkusuz herkes kanunların yasaların karşısında eşittir. Yani bize her ortamda işlevin böyle oldugunu öğrettiler..
Ayağını yan mı bastın
Ceza,
Oksürdün mü hapşırdın mı
Ceza,
Eleştirdin mi yazılı, sözlü ve görsel hemen ‘bit yavruları’ harekete geçip hemen kişiye özel suç ardından da ceza..
İşin kolayını bulmuşlar yapıştır para cezasını karşındaki bir gün nasıl olsa bu cezayı öyle veya böyle tahsil edecek..

Ülke polis ve parti devletine döndü.. Sistemin, insan hakkının, adaletin ve yargının ‘tatilde’ olduğu bir ülkede yaşıyoruz..
Her akşam ‘Yandaş yoldaş candaş’ tv kanallarına çıkartılan birkaç paralı troller neredeyse kendilerini islamiyetin mihmandarı ile edecekler..
Hayatında namaz kılmamış, camiye gitmemiş taharet nedir bilmeyen birtakım ‘siyaset soytarıları’ Ayasofya camiine düzenledikleri turlar ile belki de günahlarını affettirmeye çalışıyorlar..
Bakın özellike siyastçiler bu sözüm size.
1930 40 lı yılların siyasetini istesenizde geri getiremezsiniz.
Yani insanları kandırmak artık eskisi gibi kolay değil.
Bir avuç Yalova’da yaşayan gençler dönen siyasi fırıldakları, kimin ne çıkralar peşinde koştuğunu, nasıl adam kayırmacık yapıldığını, karşılarındaki tatlısu kurnazı ve çakalların neyin peşinde koştuklarını görüyor..
Şöyle bir kamu kurum kuruluşlarına göz atın çalışanlara bakın sıradan rutin bir vatantaşa rastlamanız mümkün değildir.
Hedef önce ben, akrabalarım, arkadaşlarım, cemaatimiz, tarikatımız sonra da boş yer kalırsa vatandaşa yol veriliyor gerisi ise TINNNN!

Toplum eninde sonunda sandığın önüne konulmasını bekliyor, çok ileri giden partiler ve yöneticiler duvara toslatacaktır. Artık insanların sırtının sıvazlanması, yanaktan makas alınması 32 dişi gösteren gülücükler yenmiyor. Vatandaş akşam evine ekmek götürmenin hesabını yaparken birileri ise tüyü bitmemiş yetim hakkı olan devletin parasını nasıl götürürümün derdine düşmüş..

Aslında güzel bir reklam vardı bilen bilir ‘Yok aslında birbirimizden farkımız ama biz Osmanlı torunlarıyız’pardon bankasıyız’
Kimileri Osmanlı torunu yutturmacasıyla rant cebe, kimileri falan cemaattin ve müridin ayağıyla götür götürebildiğin kadar..
Ondan sonrada git camiye herkesin seni görebileceği yerde namaz kıl onadan sonrada ‘Allaha şükürler olsun bakın namazımıda kıldım Allah biliyorda veniyor ben sevgili kulum’ diyerek hem kendisi hem Allahı kandıran siyaset soytarıları ‘Tahretsiz dindar’ kesim dünde vardı bugün de yarında olacaktır İNŞAALLAH..

Yakında evinizin içinde de ‘gel bakalım niye maske takmadın, sosyal mesafeyi korumadın bakim ellerine niye köpürtmedin sıkça ‘aşna fişna’ yaptın dile cezayı yapıştırırlar ise şaşırmamak gerekir..
Hadi bakalım herkese cezasız günler..

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL