Gündem

YILDIRIM: ‘BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’

Kıymetli Hemşehrilerim, duyguların üst seviyede yaşandığı mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının..

YILDIRIM: ‘BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’

Kıymetli Hemşehrilerim, duyguların üst seviyede yaşandığı mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, insani değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının ön planda olduğu, herkesin birbirine hoşgörüyle yaklaştığı güzel zamanlardır.

 

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, dostluk ve barış ortamının yaşandığı bu bayramı, küskünlüklerimizi unutarak, bayramın anlam ve önemine uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde Karamürsel’imize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

 

İsmail Yıldırım

Karamürsel Belediye Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL