Genel

KUDU İNŞAAT SEKTÖRÜN ÖNCÜ MARKASI OLMAYA DEVAM EDİYOR

YALOVA’da özellikle Kentsel Dönüşüm projelerinde inşaat sektörünün öncü firması olan Kudu İnşaat, yurt dışı, İstanbul ve Bursa’da yaptıkları projelerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 40 yılı aşkın süredir hizmet veren..

KUDU İNŞAAT SEKTÖRÜN ÖNCÜ MARKASI OLMAYA DEVAM EDİYOR

YALOVA’da özellikle Kentsel Dönüşüm projelerinde inşaat sektörünün öncü firması olan Kudu İnşaat, yurt dışı, İstanbul ve Bursa’da yaptıkları projelerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 40 yılı aşkın süredir hizmet veren Kudu İnşaat, yaptığı projelerle vatandaşlara güven vermeye devam ediyor.

‘CAN VE MAL GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZDİR’

Yalova’nın deprem bölgesi olduğunu, inşaat noktasında tüm ekipmanlar ve tecrübeli personeller ile çalıştıklarını ifade eden Kudu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kani Kudu,’ İlimizin deprem bölgesi olması nedeniyle bizlerde inşaat projelerimizde son derece hassas davranıyoruz. Kentsel dönüşüm projelerinin özellikle deprem bölgesi olan ilimiz için ne kadar gerekli ve doğru bir karar olduğunun kanısına yakın zaman önce yaşadığımız depremde daha da farkına vardık. Bizler firmamız olarak her zaman vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğine öncelik verdik, vermeye de devam edeceğiz.’ dedi.

Yalova dışında İstanbul ve Bursa’da da hizmet verdiklerini belirten iş adamı Kudu,’ Yalova dışında da biten ve devam eden, başlayacağımız İstanbul ve Bursa projelerimizde var. İnşaat projeleri noktasında Kudu İnşaat olarak vatandaşlarımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz. Güvenilir ve donanımlı firmamız, güçlü kadromuz ile yaşam alanları inşa ediyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL