Bölge Eğitim Ekonomi

DR.AHMET ZARE SOKAĞININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DR.AHMET ZARE SOKAĞININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Şehrimizde uzun yıllar görev yapan ve 2 Aralık 2020 tarihinde Covid-19 ‘dan dolayı hayatını kaybeden Uzm. Dr. Ahmet Zare’nin adı Adnan Menderes Mahallesinde bir sokağa..

DR.AHMET ZARE SOKAĞININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DR.AHMET ZARE SOKAĞININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Şehrimizde uzun yıllar görev yapan ve 2 Aralık 2020 tarihinde Covid-19 ‘dan dolayı hayatını kaybeden Uzm. Dr. Ahmet Zare’nin adı Adnan Menderes Mahallesinde bir sokağa verildi.
Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Yalova’nın ilk sağlık çalışanı olan Dr. Ahmet Zare’nin adının yaşatılacağı sokağın açılışına Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Belediye Meclis Üyeleri Uğur Daban, Alpan Solmaz, Nurgül Urnuşmak, Ahmet Zare’nin eşi Tülay Zare, kızları Şule, Jale Zare ile birlikte hekim arkadaşları ve hastane çalışanları katıldı.
Açılış öncesi bir konuşma yapan Başkan Vekili Tutuk, “Ahmet Zare, şehrimizde uzun yıllar emek vermiş ve hastaları ile tarafından çok sevilen aynı zamanda birçok kadına ise annelik duyguları yaşamasına vesile olan bir hekimimizdi. Ayrıca şehrimizin ilk hayatını kaybeden sağlık çalışanıydı. Böylesine sevilen ve saygı duyulan bir hekimimizin adının bir sokakta yaşatılmasına karar verdik. Öncelikle bu sokağa adının verilmesinde emeği olan oy birliği ile alınan kararı onaylayan meclis üyesi tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.
Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un yapmış olduğu konuşmanın ardından dualar eşliğinde Dr. Ahmet Zare Sokağının açılışı gerçekleştirildi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL