Kültür-Sanat

KADIRGA ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Yalova Belediyesi ve Yalova Karadenizliler Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ’25. Kadırga Şenlikleri’ başlıyor. 11-12-13 Ağustos tarihleri arasında toplam 3 gün sürecek olan şenlikler Tigem 1.Kapı’da gerçekleştirilecek. Toplam 18..

KADIRGA ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Yalova Belediyesi ve Yalova Karadenizliler Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen ’25. Kadırga Şenlikleri’ başlıyor.

11-12-13 Ağustos tarihleri arasında toplam 3 gün sürecek olan şenlikler Tigem 1.Kapı’da gerçekleştirilecek. Toplam 18 sanatçının yer aldığı şenliklerin açılış programı 11 Ağustos Cuma günü 19:00’da yapılacak.

İlk Gün İsmail Türüt Sahne Alacak

11 Ağustos Cuma günü Ahmet Aydın, Rüştü Karbuz, Bahadır, Gökhan Kaya, Gökhan Aydın, Muzaffer Perker ve son olarak ise İsmail Türüt sahne alarak şenliğin startı verilmiş olacak. 12 Ağustos Cumartesi günü Recebim, Yeşim Civelek, Neşat Aydın, Hikmet Çüre, Faruk Aydın, Burhan Aslan, Şenliğin son günü olan 13 Ağustos Pazar günü ise Sebihan Altunay, Ahmet Aydın, Işıl Işıl, Cafer Demirci, Sabit Akatin, Gökhan Kaya birbirinden güzel karadeniz eserlerini alanı dolduran vatandaşlar için seslendirecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL