Güncel

KIRSAL MAHALLELERE DOĞALGAZ GELDİ

Başkan Yıldırım, Sözünü Tutmaya Devam Ediyor Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Karamürsel” için canla başla çalışmaya devam ediyor. İlçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Yıldırım, ilçeye bağlı kırsal mahallelere..

KIRSAL MAHALLELERE DOĞALGAZ GELDİ

Başkan Yıldırım, Sözünü Tutmaya Devam Ediyor

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Karamürsel” için canla başla çalışmaya devam ediyor. İlçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Yıldırım, ilçeye bağlı kırsal mahallelere doğalgaz getirmeye başladı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım göreve geldiği ilk günden itibaren Karamürsel için canla başla çalışmaya devam ediyor. Karamürsel’in çehresini değiştiren Başkan Yıldırım, verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor.  İlçeye yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Başkan Yıldırım, ilçeye bağlı kırsal mahallelere doğalgaz getirmeye başladı.

Doğalgaz çalışmaları kapsamında ilk etapta kırsa mahallelerden Karapınar, Dereköy, Oluklu ve Karaahmetli’de çalışmalara başlandı. Son yıllarda yerleşim için kırsal mahalleleri tercih eden vatandaşlar, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın yaptığı hizmetlerden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

2004 yılından itibaren Karamürsel için gecesini gündüzüne katarak çalışan Başkan Yıldırım, 19 yılda çok yol kat ettiklerini ifade ederek, “Karamürsel artık Türkiye genelinde tavsiye edilen bir şehir haline geldi. Doğa ve deniz turizminde aranan yerler arasındayız. Hafta sonları ilçemize çok sayıda insan geliyor. Biz ilçemize yaptığımız yatırımlarla adımızdan söz etmeye devam edeceğiz.

Son yıllarda kırsal mahallelerimizde yerleşim çok sayıda arttı. Artık insanlar sakin, huzurlu yerlerde yaşam arayışı içerisine girdi. Karamürsel halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için kırsal mahallelerimize doğalgaz getirdik. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL