Bölge Ekonomi Güncel Gündem SonDakika

OSB YATIRIMCILARINDAN BELEDİYEYE ZİYARET HABER: FERİT CABAS

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİNE AVRASYA OSB YATIRIMCILARINDAN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİ Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nden ve hazır giyim, tekstil ve lojistik sektörünün temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu..

OSB YATIRIMCILARINDAN BELEDİYEYE ZİYARET HABER: FERİT CABAS

ÇİFTLİKKÖY BELEDİYESİNE AVRASYA OSB YATIRIMCILARINDAN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİ

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nden ve hazır giyim, tekstil ve lojistik sektörünün temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yalova Avrasya Organize Sanayi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nden ve hazır giyim, tekstil ve lojistik sektörünün temsilcilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yalova Avrasya Organize Sanayi Bölgesi’nden  ziyaretler gerçekleşti.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ ziyaretin ardından yaptığı açıklamada ” İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nden ve hazır giyim, tekstil ve lojistik sektörünün öncü isimlerinin bir araya gelerek oluşturduğu Yalova Avrasya Organize Sanayi Bölgesi’nden ziyaretçilerimizle OSB’ler hakkında istişarelerde bulunduk. Değerli ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar daha sonra Çiftlikköy sahilinde bulunan Engelsiz Kafe’de minik konuklarını ziyaret etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ” Miniklerimizle bir araya gelince, onlara birer küçük hediye vererek güzel yüzlerini güldürmek istedik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, bizler için çok değerli..” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL