Genel

TARAMA ÇALIŞMASI SEYRANTEPE MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 14 mahalle için başlatılan tarama çalışması Seyrantepe Mahallesi’nde devam ediyor. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda mahalle taramalarına devam eden Kadın..

TARAMA ÇALIŞMASI SEYRANTEPE MAHALLESİ’NDE DEVAM EDİYOR

Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 14 mahalle için başlatılan tarama çalışması Seyrantepe Mahallesi’nde devam ediyor.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un talimatları doğrultusunda mahalle taramalarına devam eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, kentte girilmedik hane kapısı bırakmıyor. Kapısı çalınan hanelere görevliler tarafından Başkan Tutuk’un selamları iletilirken vatandaşların talep ve istekleri not alınıyor.

Seyrantepe Mahallesi’nde aile taramalarının devam ettiğini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, “Şehrimizin 14. mahallesi olan Seyrantepe Mahallemizde de diğer mahallelerimizde yapmış olduğumuz gibi vatandaşlarımızın talep ve isteklerini dinlemeye ve notlarımızı almaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talep ve isteklerinin yanında hanelerde engelli, yaşlı, ihtiyaç sahibi, hasta, öksüz, yetim, şehit ve gazi yakını olup olmadığını tespit ediyoruz. Akabinde müdürlüğümüz bünyesinde verdiğimiz hizmetler olan; sıcak yemek, hasta bakım, nakil, ambulans hizmeti, berber ve kuaför gibi hizmetlerden yararlanmalarını sağlıyoruz. Belediyemizin diğer birimlerini ilgilendiren durumlarda ise aldığımız notları sorumlu müdürlüklerimize ileterek kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyoruz” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL