Genel

YALOVA İL GENEL MECLİS BAŞKAN VEKİLİ İDRİS DURMUŞ: “KÖYLERİMİZDE YAŞAM KONFORU DOĞALGAZ İLE ARTIYOR. “

Çiftlikköy İlçemizde Denizçalı Köyümüzde de doğalgaz altyapı çalışmasına başlandı.Köyümüze hayırlı olsun. Çiftlikköy İlçemizde Kılıçköy, Kabaklı, Laledere köylerimizde ilgili Doğalgaz firması altyapı yatırımlarını büyük ölçüde tamamladı. Kutu konma ve test aşaması..

YALOVA İL GENEL MECLİS BAŞKAN VEKİLİ İDRİS DURMUŞ: “KÖYLERİMİZDE YAŞAM KONFORU DOĞALGAZ İLE ARTIYOR. “

Çiftlikköy İlçemizde Denizçalı Köyümüzde de doğalgaz altyapı çalışmasına başlandı.Köyümüze hayırlı olsun.

Çiftlikköy İlçemizde Kılıçköy, Kabaklı, Laledere köylerimizde ilgili Doğalgaz firması altyapı yatırımlarını büyük ölçüde tamamladı. Kutu konma ve test aşaması devam eden köylerimizde kısa zamanda Doğalgaz kullanımına geçilmesi hedefleniyor. Gacık köyümüzde geçen yıl vatandaşlarımız doğalgaz kullanımına başlanmıştı.

Köylerimize yaptığımız ziyaretlerimizde pek çok hanenin ARMAGAZ firmasının yatırım kararı almasından sonra gerekli bina içi tesisat ve bağlantı çalışmasını yaptıklarını görmek ne denli talebin yoğun olacağının göstergesi idi.

Denizçalı köyümüzde başlayan hat ve boru çalışması belli bir süre vatandaşımızın yollarda zorluk çekmesine neden olacağı tabiidir. Çalışmalar tamamlanıp köylerimizde evlere doğalgazın kullanımına başlanacak olması bizlere de heyecan veriyor. Kısa zamanda ARMAGAZ firmasının Denizçalı Köyümüzde de yatırımını tamamlayacağını düşünüyorum

Amacımız köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha konforlu ve rahat yaşama imkanını yükseltmektir.

Özellikle yaşlı büyüklerimiz için kışın tadını almaları bizlere mutluluk verecektir.

Denizçalı köyümüze şimdiden hayırlı olsun.
Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL