Eğitim Genel

YEŞİLAY YALOVA ŞUBESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan önleme..

YEŞİLAY YALOVA ŞUBESİ EĞİTİMLERE DEVAM EDİYOR

Yeşilay tarafından geliştirilen teknoloji, tütün, alkol ve madde bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan önleme programı, Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere geliştirilen kamu, STK, özel sektör işbirlikleri ile Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı (TBM) her yıl yaklaşık 10 milyon öğrenciye 3 milyon da yetişkine ulaşmaktadır.

 

Yeşilay Yalova Şubesi de her yıl bin kişinin üstüne eğitimler vererek, ilimizde önleme faaliyetlerini sürdürmektedir. İl Özel İdaresi, İş- Kur, SGK başta olmak üzere toplam on dört kamu kurumuna, beş sivil toplum kuruluşuna, altı öğrenci yurduna eğitim vererek 2022 yılında şimdiden bin yüz kırk sekiz (1148) kişiye ulaştı.

Yeşilay Yalova Şube Başkanı Ümit KARAHASAN; “ Yeşilay, birbirinden farklı projelerle insanlara yardımcı olmaya, hayatlarına dokunmaya ve kalplerde yer ediniyor. Bir kişinin bile farkındalığa varması bizleri mutlu ederken, kelebek etkisi ile büyüyen bir hal alıyor. Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı da bunlardan sadece bir tanesi. Alanında ödül almış eğitim programımız sayesinde önleyici faaliyetlerimizde bilinçlendirilmeyi sağlıyoruz. Yalova’daki gönüllü eğitmenlerimiz sayesinde verdiğimiz eğitimler her geçen yıl daha da artarak devam ediyor. Yeşilay Yalova Şubesi olarak, kapımız herkese açık.” Sözleriyle proje hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL